Logo Impackt
Logo Impackt
Logo Impackt
+31 6 20 18 43 39 info@impackt.nl

Bookings & management

Naast het organiseren van uw evenement verzorgen wij ook boekingen van sprekers, artiesten, groepen, shows & acts. Wij beschikken over een breed netwerk binnen de entertainmentindustrie, wij kunnen voor u precies datgene boeken wat u wilt voor uw event!

Bas Nijhuis
Wij zijn het exclusieve boekingskantoor voor topscheidsrechter Bas Nijhuis. Wij verzorgen zijn boekingen en management. Voor het eerst in de geschiedenis trekt een actieve voetbalscheidsrechter volle zalen. U kunt Bas Nijhuis boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator op uw event.

Met zijn optreden, ook interessant voor niet-voetballiefhebbers, neemt Nijhuis de bezoekers letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Daarbij worden aansprekende actiebeelden uit de praktijk getoond en door de toparbiter becommentarieerd. Het gaat over wereldtoppers als Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, maar uiteraard ook over de Nederlandse topvoetballers- en trainers. Maar het gaat ook over zijn werk als ondernemer en zijn voorliefde voor dieren.

Zijn optreden is een rechtstreeks uitvloeisel van het boek ‘Niet zeiken, voetballen!’, over leven en werk van Nijhuis. De biografie kwam eind oktober 2017 uit en had al na enkele weken de status van bestseller te pakken. Inmiddels is de negende druk een feit en zijn er ruim 40.000 exemplaren over de toonbank gegaan.
Klik hier om meer te lezen over Bas Nijhuis als spreker.


Algemene boekingen
Wij kunnen voor u elke gewenste invulling boeken bij uw event. Hierbij hebben we als onafhankelijk bureau genoeg keuze uit tal van sprekers, artiesten, bands, shows & acts, we zitten niet vast aan specifieke partijen. Weet u nog niet welk entertainment het best past bij uw event? Wij helpen u graag zoeken en doen u een voorstel passend bij uw concept!

Bookings & ManagementBookings & Management
 • “Hele fijne samenwerking”

  Hele fijne samenwerking met positieve energie, oog voor detail en Chantal zet alles op alles om het tot in de puntjes uitstekend te organiseren!

  Wendy de Wit - Owner Act for More Happiness
 • “Organiseren is topsport!”

  Perfecte samenwerking, het is altijd goed geregeld. Ik hoef me alleen maar te focussen op dat ene doel. Alle randzaken worden voor mij gedaan. Denkt goed mee en zit vol goede ideeën.

  Bas Nijhuis - Internationaal Scheidsrechter Betaald Voetbal
 • “Een absolute topper!”

  Ik werk al jaren samen met Chantal Koebrugge. Elke keer is het fascinerend te zien hoe opdrachtgevers altijd positief en lovend over Chantal zijn. Haar no nonsens benadering en de drive om een evenement meer dan 100% te verzorgen is uniek in Nederland. Een absolute topper!


  John Weijel - Viking Entertainment & Arctic Challenge

Wij hebben al dromen uit laten komen voor o.a.

Wil je weten hoe jouw droomevent het beste kunt uit de verf komt? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Neem contact op