Logo Impackt
Logo Impackt
Logo Impackt
+31 6 20 18 43 39 info@impackt.nl

Over ons

Al meer dan 10 jaar werkt Impackt met veel passie en plezier voor diverse zakelijke en particuliere opdrachtgevers. In deze jaren zijn er veel bijzondere evenementen op ons pad gekomen. Van kleinschalig tot aan de productie van events tot 6000 bezoekers. Ieder event is anders en heeft andere doelen. Wat zijn die doelen? Wat vinden bezoekers nou écht gaaf en inspirerend? Hoe zorgen we voor een waanzinnige experience waar nog lang over nagepraat wordt? Vragen waar ons hart sneller van gaat kloppen, vragen die wij graag voor u beantwoorden. Uw event organiseren wij in samenwerking met betrouwbare partners waar je op kunt bouwen. In dit vak blijven wij continu op de hoogte van alle innovaties op het gebied van entertainment, techniek en catering. Zo kunnen wij zo altijd het maximale eruit halen voor onze klanten!

Naast het organiseren van evenementen verzorgen wij ook de exclusieve boekingen en het management van topscheidsrechter Bas Nijhuis. Bas Nijhuis is te boeken als dagvoorzitter, presentator en spreker.

Impackt, mét CK
Impackt, mét de CK van Chantal Koebrugge. In 2009 begon oprichtster Chantal vanuit haar huiskamer, na diverse verhuizingen is Impackt sinds 2 jaar gevestigd in het centrum van de pittoreske stad Delden. Begonnen met de tak Events maar al gauw werd binnen een half jaar de tak Artist & Promotion opgericht, wegens de toenemende vraag voor promotiewerkzaamheden van nieuwe releases bij regionale en landelijke radio en televisie. In de loop der jaren heeft Impackt hier mooie bekroningen mee behaald. Van het ontvangst mogen nemen van een gouden plaat voor het album 'Jannes - Onderweg Naar Jou', tot aan het behalen van een bestseller status van het boek ‘Bas Nijhuis – Niet zeiken, voetballen!'.

“Creativiteit laat ik graag samensmelten tot een concept of evenement. Mijn missie en passie is om “impackt” achter te laten, met CK. Mensen in het hart raken, daar ga ik voor!“

Over onsOver onsOver onsOver ons
 • “Hele fijne samenwerking”

  Hele fijne samenwerking met positieve energie, oog voor detail en Chantal zet alles op alles om het tot in de puntjes uitstekend te organiseren!

  Wendy de Wit - Owner Act for More Happiness
 • “Organiseren is topsport!”

  Perfecte samenwerking, het is altijd goed geregeld. Ik hoef me alleen maar te focussen op dat ene doel. Alle randzaken worden voor mij gedaan. Denkt goed mee en zit vol goede ideeën.

  Bas Nijhuis - Internationaal Scheidsrechter Betaald Voetbal
 • “Een absolute topper!”

  Ik werk al jaren samen met Chantal Koebrugge. Elke keer is het fascinerend te zien hoe opdrachtgevers altijd positief en lovend over Chantal zijn. Haar no nonsens benadering en de drive om een evenement meer dan 100% te verzorgen is uniek in Nederland. Een absolute topper!


  John Weijel - Viking Entertainment & Arctic Challenge

Wij hebben al dromen uit laten komen voor o.a.

Wil je weten hoe jouw droomevent het beste kunt uit de verf komt? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Neem contact op