Logo Impackt
Logo Impackt
Logo Impackt
+31 6 20 18 43 39 info@impackt.nl

Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden voor uw spraakmakende event, geheel vrijblijvend uiteraard. Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op. Zelf bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd!

Adres
Langestraat 5
7491 AA Delden
Tel: 06 - 20 18 43 39
E-mail: info@impackt.nl

U kunt bij ons kantoorpand in de binnenstad van Delden gratis parkeren.

Contactgegevens worden enkel en alleen door ons gebruikt om contact met u op te nemen n.a.v. uw vraag of opmerking. De gegevens die u hier invoert worden niet door ons opgeslagen, dit komt als e-mailbericht bij ons binnen en wordt na behandeling verwijderd.

ContactContact
slider

Direct contact:

 • “Hele fijne samenwerking”

  Hele fijne samenwerking met positieve energie, oog voor detail en Chantal zet alles op alles om het tot in de puntjes uitstekend te organiseren!

  Wendy de Wit - Owner Act for More Happiness
 • “Organiseren is topsport!”

  Perfecte samenwerking, het is altijd goed geregeld. Ik hoef me alleen maar te focussen op dat ene doel. Alle randzaken worden voor mij gedaan. Denkt goed mee en zit vol goede ideeën.

  Bas Nijhuis - Internationaal Scheidsrechter Betaald Voetbal
 • “Een absolute topper!”

  Ik werk al jaren samen met Chantal Koebrugge. Elke keer is het fascinerend te zien hoe opdrachtgevers altijd positief en lovend over Chantal zijn. Haar no nonsens benadering en de drive om een evenement meer dan 100% te verzorgen is uniek in Nederland. Een absolute topper!


  John Weijel - Viking Entertainment & Arctic Challenge

Wij hebben al dromen uit laten komen voor o.a.

Wil je weten hoe jouw droomevent het beste kunt uit de verf komt? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Neem contact op