Logo Impackt
Logo Impackt
Logo Impackt
+31 6 20 18 43 39 info@impackt.nl

Event cases

Wilt u ook een onvergetelijk event organiseren, maar wilt u de regie uit handen kunnen geven? Wij nemen al het werk uit uw handen bij de organisatie van uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, productlancering, themafeest of andere bijeenkomsten. Onze ervaren evenement organisator Chantal helpt uw droomevent daadwerkelijk tot leven te laten komen!


Samen brainstormen?
Wilt u eens geheel vrijblijvend samen brainstormen over uw onvergetelijke event? Neem dan contact met ons op. We bespreken samen uw wensen, bekijken alle mogelijkheden en ontwerpen samen een passend plan bij uw idee.

 • “Hele fijne samenwerking”

  Hele fijne samenwerking met positieve energie, oog voor detail en Chantal zet alles op alles om het tot in de puntjes uitstekend te organiseren!

  Wendy de Wit - Owner Act for More Happiness
 • “Organiseren is topsport!”

  Perfecte samenwerking, het is altijd goed geregeld. Ik hoef me alleen maar te focussen op dat ene doel. Alle randzaken worden voor mij gedaan. Denkt goed mee en zit vol goede ideeën.

  Bas Nijhuis - Internationaal Scheidsrechter Betaald Voetbal
 • “Een absolute topper!”

  Ik werk al jaren samen met Chantal Koebrugge. Elke keer is het fascinerend te zien hoe opdrachtgevers altijd positief en lovend over Chantal zijn. Haar no nonsens benadering en de drive om een evenement meer dan 100% te verzorgen is uniek in Nederland. Een absolute topper!


  John Weijel - Viking Entertainment & Arctic Challenge

Wij hebben al dromen uit laten komen voor o.a.

Wil je weten hoe jouw droomevent het beste kunt uit de verf komt? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Neem contact op