Logo Impackt
Logo Impackt
Logo Impackt
+31 6 20 18 43 39 info@impackt.nl

Onze aanpak

Ieder evenement, maar ook iedere opdrachtgever, is uniek. Bij ons heeft u rechtstreeks contact met evenementenorganisator Chantal Koebrugge. Geen accountmanagers die uw wensen weer moeten overbrengen naar een team, maar direct aan tafel met Chantal. Persoonlijk en met een no-nonsense aanpak door doen! Zij kan uw wensen, uw dromen, direct voor u uitwerken en tot leven brengen door middel van een goed en modulair plan.
Wij zijn een klein bedrijf en werken met een team van professionals en betrouwbare partijen. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan leveren wij meestal meerdere concepten aan, zodat u kunt kiezen voor wat het best bij u past!

Concepting: het creëren van belevenissen
U wilt een evenement waar uw gasten nog lang over napraten. Een bijeenkomst waarop u effectief en plezierig met uw gasten kunt communiceren. Alles moet kloppen: de kleuren, het licht, het meubilair, de styling, de aankleding, het entertainment, het culinaire aanbod. Bij Impackt kan dat. Wij werken samen met de klant naar een concept. Door te werken vanuit een concept klopt het evenement en zijn alle details met elkaar in overeenstemming.

Samen brainstormen over uw event?
Chantal helpt u graag met brainstormen over uw onvergetelijke evenement. Dat doet zij door kennis te maken met de sfeer van uw bedrijf, de mensen en dit naast uw wensen en doelstellingen te leggen. Wij gaan op zoek naar de perfecte match tussen uw bedrijf en uw wensen, en bieden u een passend en creatief concept!

Een blijvende herinnering
Dat is uiteindelijk het doel van uw event. U wilt dat er nog lang over nagepraat wordt. Dat kan alleen door een onvergetelijk event te organiseren, waarbij wij u graag ontzorgen en de puntjes op de i zetten! Neem contact met ons op om eens samen te brainstormen over uw wensen.

Van Intake tot AfterCare; Impackt pakt alle contactmomenten aan voor maximale “Impackt”.

Onze aanpakOnze aanpakOnze aanpak
 • “Hele fijne samenwerking”

  Hele fijne samenwerking met positieve energie, oog voor detail en Chantal zet alles op alles om het tot in de puntjes uitstekend te organiseren!

  Wendy de Wit - Owner Act for More Happiness
 • “Organiseren is topsport!”

  Perfecte samenwerking, het is altijd goed geregeld. Ik hoef me alleen maar te focussen op dat ene doel. Alle randzaken worden voor mij gedaan. Denkt goed mee en zit vol goede ideeën.

  Bas Nijhuis - Internationaal Scheidsrechter Betaald Voetbal
 • “Een absolute topper!”

  Ik werk al jaren samen met Chantal Koebrugge. Elke keer is het fascinerend te zien hoe opdrachtgevers altijd positief en lovend over Chantal zijn. Haar no nonsens benadering en de drive om een evenement meer dan 100% te verzorgen is uniek in Nederland. Een absolute topper!


  John Weijel - Viking Entertainment & Arctic Challenge

Wij hebben al dromen uit laten komen voor o.a.

Wil je weten hoe jouw droomevent het beste kunt uit de verf komt? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Neem contact op